Bo

5 boligprosjekter med utsikt til havet!

Saltbrygga
Larviks beliggenhet ved vannet skaper unike bomuligheter. Spektakulære boligprosjekter ser dagens lys i Larvik i tiden fremover.
Her er et utvalg.

1. Saltbrygga - Østre Halsen

85 boliger fordelt på 8 eneboliger, 28 rekkehus og 49 leiligheter. Eiendommen ligger i et av de mest attraktive boligområdene i Larvik, har sjø på 3 sider, vestvendt og har sol hele dagen. Eneboligene er tegnet av Arkitektkontoret Lund Hagem og ligger 8 meter fra bryggekanten. Rekkehus og leiligheter er tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Tegnestuen Vandkundsten i København. Det er ca. 20 båtplasser langs bryggekanten. De første boligene antas å være innflyttingsklare tidlig høst 2016. www.saltbrygga.no

Les også:
Gro Hammerseng og Anja Edin valgte Saltbrygga

Saltbrygga. Kunne du tenkt deg å bodd her?

2. Sjøparken - Stavern

Sjøparken ligger på Agnes ved Stavern - med hav og horisont som nærmeste nabo. Arkitekturen har hentet inspirasjon fra middelhavsbyene, med bygninger som ligger skulder mot skulder og muliggjør rom for opplevelser i bomiljøet. Det fremtidige kanallivet i kombinasjon med arkitekturen, friarealet- med sin skog, svaberg og strand håper vi gir fremtidige beboere en smak av feriefølelse i hverdagen.

Prosjektet henter tilbake til den opprinnelige bukta som lå på Agnes fra gammelt av, og det er her de fremtidige øyene og kanalene vil finne sin naturlige plass.

Sjøparken jobber mot all type næring som støtter opp under det å bo og ønsker å tilby et service- og tjenestetilbud, som beboerne i Sjøparken vil kunne nyte godt av:

Gjesteleiligheter og festsal til feiring fra byggetrinn 2- treningssenter, på sikt med en kombinasjon av helse og velværeavdeling, bistro, turstier, betjent resepsjon mm. Kontorfasiliteter finnes allerede i Sjøparken Vekst om man har behov for det. Barnehage, Sjøparken Kunst, verkstedareal, båtopplag, buldresenter og Tae Kwondo like så. Vi har ulike boligtyper og størrelser, fra 44-230kvm, med muligheter for å slå sammen og tilpasse enheter.

I 1. byggetrinn inngår 56 leiligheter og 8 Sjøhus. Totalt er det snakk om ca.600 boliger, fordelt på 4 fremtidige øyer og landbaserte boligprosjekter. Byggingen av de første 56 leilighetene er igangsatt med planlagt overlevering i 3.kvartal 2017 og med Veidekke som valgt entreprenør.

Sjøparken utgjør ferdig utviklet en bydel i størrelse, med rom for inntil 2000 arbeidsplasser og rundt 600 boliger.  www.sjoparken.no

Sjøparken omtales som "Larviks Venezia" og er omgitt av vann

3. Sanden brygge - Indre havn

På Larviks beste tomt bygges et bomiljø utenom det vanlige. Allerede før første strek ble satt på tegnebrettet, har kvalitet vært et styrende premiss – kvalitet i arkitektur, i planløsninger, i materialer, i omgivelser, i miljø. Sanden Brygge skal være et godt sted å leve. Her blir det elegante leiligheter fra 60 til 150 m2, alle med store balkonger og fantastisk utsikt over havet - en utsikt kun få byer i Norge har. Det er nemlig bare Larvik og et par andre byer som har direkte havutsikt - ut i horisonten. Toppleilighetene får praktfulle takterrasser med sol fra morgen til kveld, og utsyn i alle himmelretninger.

Prosjektet er en viktig del av utviklingen av fjordbyen Larvik og Larviks indre havn - en del av en moderne byutvikling og med på å skape puls og liv i Larviks indrehavneområde hvor du både kan bo, arbeide og leve. Dette er fortetting og byutvikling av et av Larviks mest attraktive boligområder - bydelen Hammerdalen. Alle servicetilbud, offentlig kommunikasjon rekreasjonsområder som badestrand, elvesti og bøkeskog er i spaseravstand.

www.sandenbrygge.no

 

Utsikt ut i horisonten, og med Bølgen kulturhus som nærmeste nabo

4. Brannvaktsgata - Larvik sentrum

Brannvaktsgate 19 ligger kun et steinkast unna det beste Larvik har å by på. Flott utsikt over Indre havn, Tollerodden og Larviksfjorden. Kort vei til torget, Bøkkerfjellet og Bøkeskogen. Restauranter, kafeer og shopping ligger også på utsiden av dørterskelen din. Her er alt tilrettelagt for at du skal få en enklere og mer innholdsrik hverdag! Byggingen har startet, klart for innflytting 1. februar 2017. 17 leiligheter. www.gamlebrannstasjonen.no/

Brannvaktsgate 19 ligger kun et steinkast unna det beste Larvik har å by på.

5. Havnegården - Torstrand

Kun få skritt til badestranden , fjordutsikt så langt øyet kan se og 5 minutter til Larvik sentrum - Havnegården er virkelig en perle. www.jm.no/havnegarden

Larvik har flere flotte bystrender. Og havnegården ligger oppå en av dem.